Bærcumble opskrift uden tilsat sukker

Her i disse kolde måneder kan det være godt at hygge sig indenfor med bagning. Her får du opskriften på lækre bærcumble uden sukker som er erstattet med Suvida Søde- & bagemiddel.  God fornøjelse med bagningen :-)


Ingredienser:


  • 12 portioner á 80 g 600 g bær efter eget ønske (f.eks. rabarber, skovbær, hindbær, brombær, æble)
  • 100 g plantemargarine
  • 100 g hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 100 g Suvida Søde- & bagemiddel


Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft).
Kom bærrene i et ovnfast fad. Skær plantemargarinen i tern og kom den ned i hvedemelet. Tilføj havregryn og Suvida Søde- & bagemiddel og smuldr det med fingrene til det er findelt.
Fordel dejen over bærrene og bag kagen ca. 30 minutter til overfladen er let gylden og bagt.


Næringsindhold pr. 100 g: (150 g ved sure bær/frugter) 646 kJ / 155 Kcal
Kulhydrat: 16 g
Sukkerarter: 0 g
Kostfibre: 6 g
Protein: 2 g
Fedt: 8 g