Australian Bodycare Nail Repair, 10 ml

Varenummer:221193
149,95 kr.
På lager
Døjer du med ru, revnede og misfarvede negle, så er Nail Repair fra Australian Bodycare det rette valg.
Nail Repair må både bruges på dine fingernegle og tånegle, og produktet kommer med en påføringspensel, der gør det let at påføre. Nail Repair indeholder en unik kombination af den 100% naturlige Tea Tree Oil og E-vitamin, som modvirker bakterier og holder neglene sunde og stærke.

Sådan anvendes Australian Bodycare Nail Repair


Det er vigtigt, at du konsistent bruger negleolien, hvis du vil opnå gode resultater. En anbefaling er, at du bruger produktet 2 gange dagligt.

1. Brug Nail Repair 2 gange dagligt.
Du bør påføre Nail Repair direkte på neglen på det misfarvede, ødelagte eller ru område med påføringspenslen 2 gange dagligt – morgen og aften. Du skal bruge produktet hver dag for at opnå gode resultater.

2. Vent med at tage strømper og sko på.
Nail Repair skal have lov til at trænge ind i neglen, før du tager sokker eller sko på. Giv produktet 5-10 min. til at tørre ind, inden du tager tøj på eller går i seng.

3. Vigtigt: fortsæt brugen, indtil neglen er vokset helt ud.
Det er meget vigtigt, at du fortsætter med at bruge produktet, indtil den nye negl er helt vokset ud, og den ru, revnede, flossede eller misfarvede negl er væk. Det kan tage op til 5 måneder, så du skal være tålmodig og konsistent i din brug af Nail Repair.

Kan jeg bruge Nail Repair, hvis jeg har neglesvamp?
Du kan bruge Nail Repair ved neglesvamp til at lindre symptomerne og give neglene gode betingelser for at vokse sig stærke og sunde.  

Nail Repair indeholder den naturlige og australske Tea Tree Oil, der bl.a. modvirker bakterier og sikrer pæne negle fri for revner og misfarvninger.