Accu-Chek Guide blodsukkerapparat

Varenummer:34170BEV
125,00 kr.
På lager
Accu-Chek Guide blodsukkerapparatet rummer intelligente løsninger, der gør blodsukkertests lettere. SmartPack-beholderen gør det lettere at fjerne én teststrimmel ad gangen. Med lys i teststrimmelindgangen, Easy-edge-teknologi til absorbering af blod og knap til fjernelse af brugte teststrimler bliver de daglige målinger af blodsukker mindre besværlige.

Ikke flere tabte teststrimler – SmartPack-beholderen gør det let for dig at tage én teststrimmel ad gangen

Easy-edge-teststrimmel – påfør en lille bloddråbe hvor som helst på den gule kant og få testresultatet på mindre end fire sekunder. Efter måling kan du bortskaffe brugte teststrimler fra apparatet med blot et enkelt tryk.

Med Accu-Chek Guide blodsukkerapparat kan du måle blodsukker under alle lysforhold med lys i både display og teststrimmelindgang.
Angiv målområder, tilføj testmarkører, og definér alarmer for blodsukkermønstre, så du let bevarer overblikket.

Trådløs overførsel af resultater
Overfør dine måleresultater til mySugr-app'en på din smartphone. mySugr: Digital dagbog – der giver diabetikeren overblik over sine daglige målinger og registreringer, anslået HbA1c, samt analyser og pdf-rapporter, som kan deles med den sundhedsprofessionelle.
Beslutningsstøtte – med bolusberegner og søgefunktion, hvor man kan lære om udviklingen i blodsukkeret ud fra sine egne historiske data.
Motivation – gamification elementer og udfordringer, som holder diabetikeren engageret i sine tal og sin behandling. Dataoverførsel via et USB-kabel; denne funktion giver dig mulighed for at overføre data fra dit apparat til særlig software til diabetes management på en pc vha. et USB-kabel.

 • Hukommelse: 720 dagbogsposteringer plus 32 kontroltests

 • Testgennemsnit: 7, 14, 30, 90 dage

 • Skal kun bruge 0,6 μl blod

 • Måletid: Mindre end 4 sekunder

 • Display: Baggrundsoplyst LCD

 • Slukker automatisk efter 90 sekunder


 • Accu-Chek Guide leveres som startsæt med 10 teststrimler, Accu-Chek FastClix fingerprikker og tromle m. 6 lancetter

  Størrelse: 80 x 47 x 20 mm.
  Vægt: Ca. 40 g. med batterier

  Se en introduktion til Accu-Chek Guide blodsukkerapparatet i videoen herunder: